Livsmedel


TopBanner_Livsmedel
 

Kulörmätning på livsmedel

Instrument från HunterLab används inom livsmedelsindustrin för att mäta bland annat reflektans och transmittans av olika produkter. Tillexempel kryddor, kött, ris, bakverk, chips, bönor, nötter, & frukostflingor. Men även för vätskor och trögflytande livsmedel såsom såser, juicer, safter, oljor, pudding, yoghurt, socker, pasta och sylt.
 
Våra kulörmätarlösningar garanterar numeriska värden som motsvarar den visuella perceptionen, vi erbjuder både online lösningar för processtyrning och kvalitetskontroll samt bords- och handhållna instrument.
För produkter inom livsmedelssektorn är det viktigt att kunna säkerställa en jämn kvalitet, produkternas färg och utseende spelar således en mycket stor roll i produktionen.
Ta del av HunterLabs decennierlånga erfarenhet för att redan idag få reda på vilket instrument som passar bäst för just dina produkter och tillverkningsmetoder.
 
Alla våra instrument finns med flera olika tillbehör så som provbord för reflektionsmätning av pulver, vätskor och granulat, provhållare för mätning av transmission, mikroprovhållare för de minsta provmängder etc. Vi har även mångårig erfarenhet av specialtillverkning av  kundanpassade tillbehör.
 
Vi har allt ifrån robusta bärbara instrument till online lösningar och vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta rätt instrument för just ditt område.


 

PASSANDE INSTRUMENT FÖR DETTA OMRÅDE:

 ColorFlex EZ, Med innovativ 45°/0° design.

 

 LabScan XE, Mät kulör så som dina ögon ser den.

 

 D25 LT, Snabba mätresultat för stor mätarea.

 

 MiniScan EZ, The Easy-to-Use Portable Color Measurement Spectrophotometer.

 

 ColorQuest XE, En ekonomisk Spektrofotometer för kulörmätning.

 

 UltraScan PRO, Professionell för avancerade mätningar.

 

 UltraScan VIS, För kulörmätning inom CIE-området.

 

 SpectraTrend HT, The Power to See Color the Way Your Customers Do.