Pharma & Kemi


TopBanner_Livsmedel
 

Kulörmätning inom pharmakologi och kemi

HunterLabs spektrofotometer användas för att mäta reflektion, transmission, variationer av färgvärden och vithet av läkemedel, samt även på olika kemiska- och petroleumprodukter. Våra instrument kan fås med IQ/OQ/PQ certifiering tillsammans med programvaran EasyMatch QC.
 
Reflektion och transmission kan bestämmas noggrant med en hög repeterbart i läkemedel, koncentrat, pulver, tabletter, kapslar, lösningar, granulat, pulver, fibrer eller pastor. Förutom mätning av färg kan dessa anordningar mäta även APHA / PtCo, Gardner, Saybolt, ASTM D1500, gulhet, vithet, transmittans och haze.
 
Alla våra instrument finns med flera olika tillbehör så som provbord för reflektionsmätning av pulver, vätskor och granulat, provhållare för mätning av transmission, mikroprovhållare för de minsta provmängder etc. Vi har även mångårig erfarenhet av specialtillverkning av kundanpassade tillbehör som tillexempel provhålla för vialer med uppvärmningssystem upp till 300°C.
 
Vi har allt ifrån robusta bärbara instrument till online lösningar och vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta rätt instrument för just ditt område.


 

PASSANDE INSTRUMENT FÖR DETTA OMRÅDE:

 ColorFlex EZ, Stand-Alone instrument med innovativ 45°/0° design.

 

LabScan XE, Mät kulör så som dina ögon ser den.

 

ColorQuest XT, Förenklad kulörmätning av transparenta material.

 

SpectraTrend HT, The Power to See Color the Way Your Customers Do.

 

SpectraProbe XE, A Process Tool for Color Control.

 

ColorQuest OL Haze, On-Line Transmission Color Measurement.

 

UltraScan VIS, För kulörmätning inom CIE-området.

 

UltraScan PRO, Professionell för avancerade mätningar.

 

ColorQuest XE, En ekonomisk Spektrofotometer för kulörmätning.

 

MiniScan EZ, Med innovativ 45°/0° design.